VIRAL

Ο Μάικ Τζέιμς την "έπεσε" στον Κοζέρ για τα... ισπανικά του

30/03/2018 Panathinaikos Vs Valencia for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
30/03/2018 Panathinaikos Vs Valencia for Turkish Airlines Euroleague season 2017-18, in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε πάλι τη διαφορά στο Twitter: την ώρα που όλοι μιλούσαν για τα κατορθώματα του Φαμπιάν Κοζέρ, εκείνος την... είπε στον πρώην συμπαίκτη του επειδή μίλησε στα ισπανικά και όχι στα γαλλικά!

Ο Μάικ Τζέιμς και ο Φαμπιάν Κοζέρ δεν είναι απλά πρώην συμπαίκτες, είναι εξαιρετικοί φίλοι από την εποχή της συνύπαρξής τους στη Λαμποράλ Κούτσα. Γι αυτό, κι υπάρχει μεγαλύτερη άνεση σε ό,τι αφορά στα σχόλια και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους. Η τελευταία απόδειξη δόθηκε από τον γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods, λίγη ώρα μετά το φινάλε του τελικού της EuroLeague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το "decima" , με τον Φαμπιάν Κοζέρ να ευχαριστεί τους πάντες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter στα... ισπανικά. Παρότι είναι Γάλλος, προτίμησε να πει όσα σκεφτόταν στα ισπανικά, με τον Μάικ Τζέιμς να του την "λέει" αφού " φίλε, το ξέρεις ότι είσαι Γάλλος ε;". Για να προσθέσει μερικά δευτερόλεπτα αργότερα: " Ο αδελφός μου πηγαίνει στη Μαδρίτη, παντρεύεται Ισπανίδα και μιλάει μόνο ισπανικά τώρα".

Ο Μάικ Τζέιμς την "έπεσε" στον Κοζέρ για τα... ισπανικά του
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ