VIRAL

O Μάικ Τζέιμς συνέκρινε εμπορικά τον εαυτό του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / MACCABI TEL AVIV - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε το ποσό που εξασφάλισε η Γιουβέντους μέσα από τις φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο με το αντίστοιχο της Αρμάνι Μιλάνο για τη δική του μεταγραφή.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους μπορεί να κόστισε περισσότερα από 100.000.000 ευρώ στην ιταλική ομάδα, ταυτόχρονα όμως έφερε πολλά έσοδα στα ταμεία της ιταλικής ομάδας μέσω των φανελών που πούλησε με το όνομα του νέου σούπερ σταρ της.

Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Μάικ Τζέιμς. Ο νέος γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο έκανε τις απαραίτητες συγκρίσεις σχετικά με το πόσα χρήματα εξασφάλισε η Γιουβέντους από τις φανέλες του "CR7" σε σχέση με το αντίστοιχο ποσό της Αρμάνι Μιλάνο, μετά τη δική του μετακόμιση στο Mediolanum Forum.

" Φαίνεται πως θα πάρουν (στην Γιουβέντους) πολύ γρήγορα το ποσό που ξόδεψαν. Η Αρμάνι Μιλάνο, έβγαλε περίπου 50 δολάρια από την στιγμή που πήγα εγώ εκεί", έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος, με αφορμή την είδηση πως η "Γιούβε" έχει ήδη βάλει στα ταμεία της το ποσό των 60.000.000 δολαρίων.

O Μάικ Τζέιμς συνέκρινε εμπορικά τον εαυτό του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ