ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Top5 των influencers στο Τwitter

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after he scored his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates after he scored his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at Milan's San Siro stadium, Sunday, Nov. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Στη λίστα των ανδρών με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Twitter για το 2018 βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε ποια θέση φιγουράρει ο Πορτογάλος και ποιος βρίσκεται στην κορυφή.

Στο ποδόσφαιρο έχει εκατομμύρια θαυμαστές. Το ίδιο και στα social media. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος διαθέτει τα accounts με τους περισσότερους followers παγκοσμίως. Ενδεικτικό το γεγονός πως στο Instagram ο Πορτογάλος μετρά 147 εκατομμύρια (!) followers και από τον περασμένο Οκτώβριο βρίσκεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως, εκθρονίζοντας την Σελένα Γκόμεζ.

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους είναι εξίσου... δυνατός και στο Twitter, όπου έχει 75 εκατομμύρια ακόλουθους και βρίσκεται στην 5η θέση στη λίστα των ανδρών με τη μεγαλύτερη επιρροή στη συγκεκριμένη πλατφόρμα για το 2018. Το αποτέλεσμα προέκυψε έπειτα από μεγάλη έρευνα της εταιρίας "Brandwatch", η οποία ειδικεύεται στην ανάλυση των social media.

Για να αναδειχθεί το τελικό... σκορ "επιρροής", η εταιρία έλαβε υπόψιν της συγκεκριμένα κριτήρια, όπως για παράδειγμα τη συνέπεια του χρήστη, τη γνησιότητα των tweets, τα retweets αλλά και την επιρροή των λογαριασμών με τους οποίους αλληλεπιδρούν και όχι μόνο τον αριθμό των followers.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Μπαράκ Ομπάμα, Τζάστιν Μπίμπερ και Ντόναλντ Τραμπ, ενώ στην κορυφή φιγουράρει ο τραγουδιστής Λίαμ Πέιν.

Photo Credits: AP/Luca Bruno

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ