ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκθρόνισε τη Σελένα Γκόμεζ στο Ιnstagram

Juventus' Cristiano Ronaldo stands prior to the start of the Serie A soccer match between Juventus and Genoa at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo stands prior to the start of the Serie A soccer match between Juventus and Genoa at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Το instagram account με τους περισσότερους followers παγκοσμίως δεν ανήκει πλέον στην Σελένα Γκόμεζ αλλά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος... εκθρόνισε τη διάσημη τραγουδίστρια την Δευτέρα (29/10).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε ακόμη μία κορυφή! Μόνο που αυτή η κορυφή δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά με τα social media. Ο Πορτογάλος διαθέτει από την Δευτέρα (29/10) το instagram account με τους περισσότερους followers παγκοσμίως, αφού κατάφερε να εκθρονίσει την Σελένα Γκόμεζ.

Ο Πορτογάλος μετρά 144 εκατομμύρια ακόλουθους, όσους και η διάσημη τραγουδίστρια, τη διαφορά όμως κάνουν μερικές χιλιάδες followers (19.000), οι οποίοι και ανέβασαν τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους στην κορυφή.

Για να είμαστε δίκαιοι, αξίζει να σημειώσουμε πως η Σελένα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media και η τελευταία φωτογραφία που ανέβηκε στο account της ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, ενημερώνοντας τους φανς της ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει και προβλήματα κατάθλιψης και αγχώδους διαταραχής.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ