ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε... Super Mario (PHOTO)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε... Super Mario (PHOTO)

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ανέβασε φωτογραφία στο instagram με συμπαίκτες του στη Γιουβέντους, μεταξύ των οποίων ο... Super Mario, Κριστιάνο Ρονάλντο. (PHOTO)

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων για το Nations League ολοκληρώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις υποχρεώσεις που έχουν με τους συλλόγους που ανήκουν. Έτσι και με τους παίκτες της Γιουβέντους, που προετοιμάζονται για τον αγώνα με τη ΣΠΑΛ το Σάββατο (24/11), στο Τορίνο.

Οι... μίνι διακοπές του Κριστιάνο Ρονάλντο έλαβαν τέλος, μια και εκείνος δεν είχε συμμετάσχει στην αποστολή της Πορτογαλίας για τους αγώνες της νεοσύστατης διοργάνωσης. Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (22/11), ο Πάουλο Ντιμπάλα ανέβασε φωτογραφία στο instagram, στην οποία εμφανίζονται και οι Πιάνιτς, Ντόουγκλας Κόστα, Μπεντανκούρ και ο... Super Mario Κριστιάνο!

Ο σταρ της "βέκια σινιόρα" είχε τυλιγμένη γύρω του μια πετσέτα, ενώ φορούσε κόκκινο καπέλο, με το οποίο έχουμε γνωρίσει τον χαρακτήρα του Nintendο στο τελευταίο παιχνίδι, Super Mario Odyssey! Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασε ουκ ολίγα σχόλια και likes...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε... Super Mario (PHOTO)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ