VIRAL

Ο Καντέ ζήτησε συγγνώμη από οπαδό της Άρσεναλ για τη νίκη της Τσέλσι

Arsenal's Alexandre Lacazette, left, and Chelsea's N'Golo Kante vie for the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Καντέ, Λακαζέτ AP PHOTO/TIM IRELAND

Οπαδός της Άρσεναλ συνάντησε τον Ενγκολό Καντέ, του είπε ότι είναι αναστατωμένος μετά την ήττα της ομάδας του από την Τσέλσι, ο Γάλλος ζήτησε συγγνώμη και έβγαλε μαζί του φωτογραφία. (PHOTO)

Μία από τις πιο συμπαθείς προσωπικότητες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ο Ενγκολό Καντέ. Ο Γάλλος μέσος της Τσέλσι κερδίζει τους ποδοσφαιρόφιλους όχι μόνο με όσα πετυχαίνει εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και έξω από αυτόν.

Την Κυριακή (19/8) ένας οπαδός της Άρσεναλ συνάντησε τον 27χρονο χαφ και του είπε ότι είναι αναστατωμένος που η ομάδα του ηττήθηκε (2-3) το Σάββατο (18/8) στο λονδρέζικο ντέρμπι, στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο σπουδαίος μέσος ζήτησε συγγνώμη από τον φίλο των "κανονιέρηδων", χαμογέλασε και λίγο μετά έβγαλε φωτογραφία μαζί του.

Ο φίλαθλος της Άρσεναλ έγραψε στο twitter του: " Μόλις συνάντησα αυτόν τον άνδρα. Του είπα ότι ήμουν φίλος της Άρσεναλ, ότι ήμουν αναστατωμένος για τον αγώνα που πέρασε, αλλά αυτός χαμογέλασε και μου ζήτησε συγγνώμη. Τι τύπος"!

AP Photo/Tim Ireland

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ