VIRAL

Ο Ιμπραχίμοβιτς παίρνει πίσω τις προκλητικές δηλώσεις του

Ο Ιμπραχίμοβιτς παίρνει πίσω τις προκλητικές δηλώσεις του

Ένα επικό video δείχνει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να παίρνει πίσω παλαιότερες... πομπώδεις δηλώσεις του και να επανορθώνει σε απολογητικό τόνο, μέχρι να γίνει η μεγάλη ανατροπή στο τέλος (video).

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κατά καιρούς έχει πει πως είναι ο "βασιλιάς του Παρισιού", είναι ο "Θεός", ότι "ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τον ίδιο δεν αξίζει να το δεις". Όλες αυτές οι δηλώσεις παρουσιάστηκαν ως πρόβλημα στην εικόνα του από έναν image maker, στο video που ανήρτησε στα social media ο Σουηδός επιθετικός, στο οποίο δείχνει τους δύο άντρες να προσπαθούν να βρουν μια λύση.

Η λύση που προκρίθηκε ήταν η ανασκευή των παλαιότερων δηλώσεων του Ιμπραχίμοβιτς. Έτσι, η φράση "τα λιοντάρια δεν συγκρίνονται με ανθρώπους" έγινε "τα λιοντάρια συγκρίνονται με ανθρώπους".

Η άποψη ότι ο Νορβηγός βετεράνος επιθετικός Τζον Κάριου "μπορεί να κάνει με μία μπάλα ποδοσφαίρου ό,τι εγώ μπορώ να κάνω με ένα πορτοκάλι" έγινε "ο Τζον Κάριου μπορεί να κάνει με μία μπάλα ποδοσφαίρου ό,τι εγώ μπορώ να κάνω με μία μπάλα ποδοσφαίρου". Μετά από περισυλλογή, βέβαια, αυτό κρίθηκε υπερβολικό και άλλαξε εκ νέου σε "ο Τζον Κάριου μάλλον μπορεί να κάνει με μία μπάλα ποδοσφαίρου ό,τι εγώ μπορώ να κάνω με μία μπάλα ποδοσφαίρου".

Οι επανορθώσεις συνεχίστηκαν, μέχρι που κάποια στιγμή ο Ιμπραχίμοβιτς ρώτησε: "Για ποιο άλλο θέμα θα πούμε ψέματα;"

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ