VIRAL

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς θυμάται από πού ξεκίνησε

Manchester City's Gabriel Jesus celebrates scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City's Gabriel Jesus celebrates scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Γκαμπριέλ Ζεζούς, δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία ως παιδί έβαφε τα πεζοδρόμια για το Μουντιάλ του 2014. (φωτογραφία, video)

Τώρα αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι και είναι από τα βασικά στελέχη της εθνικής Βραζιλίας στην πορεία της μέχρι την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία.

Μπορεί ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Γκαμπριέλ Ζεζούς, να ζει ένα όνειρο, αλλά δεν ξέχασε τις ρίζες του.

Μιας και η σεζόν έχει τελειώσει, επισκέφτηκε την πατρίδα του και θυμήθηκε ότι πριν μερικά χρόνια συμμετείχε στις προετοιμασίες για το Μουντιάλ του 2014 - το οποίο διεξήχθη στη Βραζιλία - βάφοντας τα πεζοδρόμια χωρίς να φορά παπούτσια.

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς θυμάται από πού ξεκίνησε

Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε video στο Instagram, στο οποίο έπαιζε μπάλα στο δρόμο της συνοικίας στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε (Jardim Peri) με παιδιά.

Photo credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ