VIRAL

Ο Γκάμπριελ χόρευε με τον Ντάνι Άλβες στα γενέθλια του Νεϊμάρ

Ο Γκάμπριελ χόρευε με τον Ντάνι Άλβες στα γενέθλια του Νεϊμάρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, Γκάμπριελ, βρέθηκε στο Παρίσι όπου ήταν καλεσμένος στο πάρτι που οργάνωσε ο Νεϊμάρ για τα γενέθλιά του και τραγουδούσε αγκαλιά με τον Ντάνι Άλβες. (VIDEO)

Φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για δύο χρόνια (2008-10) μετρώντας 52 συμμετοχές με επτά γκολ και έξι ασίστ σε αυτό το διάστημα πριν αποχωρήσει αρχικά ως δανεικός και μετά ως ελεύθερος για την Γκρέμιο. Ο λόγος φυσικά για τον Γκάμπριελ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος διακρινόταν περισσότερο για τις επιθετικές του αρετές, σήμερα είναι 37 ετών και αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα των Miami Dade FC.

Στα χρόνια που αγωνίζεται έχει κάνει πολλές φιλίες, ανάμεσα στις οποίες και αυτή με τον Νεϊμάρ. Αρκετές φορές στο παρελθόν έχει βρεθεί στο Παρίσι και έχει συναντηθεί με τους συμπατριώτες του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. Τώρα βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα ως καλεσμένος στο πάρτι που έκανε ο Νεϊμάρ για τα 27α γενέθλιά του.

Μάλιστα, ανέβασε πολλά instagram stories από την εκδήλωση στα οποία φαίνεται ο Νεϊμάρ να τραγουδά, ενώ σε άλλα ο Γκάμπριελ τραγουδά και χορεύει αγκαλιά με τον Ντάνι Άλβες.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ