Ο Αραούχο μαθαίνει freddo cappuccino στους Ισπανούς!

Μπορεί τα μηνύματα που φθάνουν από τα Κανάρια Νησιά για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ να μην είναι τα πλέον αισιόδοξα, αλλά ο Σέρχιο Αραούχο δεν έχει ξεχάσει τη χώρα μας και μαθαίνει στους Ισπανούς τον... freddo cappuccino! (photo)

Μάγεψε με τις ικανότητές του στην Ελλάδα, αλλά και μαγεύτηκε από τη χώρα μας. Στη διάρκεια της πεντάμηνης παρουσίας του, ο Σέρχιο Αραούχο ήπιε freddo cappuccino κι αποφάσισε να μεταφέρει τις γευστικές του γνώσεις και στην Ισπανία.

Στα Κανάρια Νησιά όπου διάγει τις ολιγόημερες διακοπές του πίνει freddo cappuccino - "προσπάθησε" (να τον πετύχει) όπως εξηγεί - και ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία μέσω story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς την από δύο emoji ελληνικές σημαίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί ακριβώς ψηφίζουμε σ' αυτές τις ευρωεκλογές

Μια ανάλυση των στρατηγικών διατυπώσεων ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας λίγες ώρες πριν τις πιο κρίσιμες εκλογές από καταβολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.