VIRAL

Ο Αμπρίνες ξεσήκωσε κουβέντα για την απεργία των Καταλανών ταξιτζήδων

Ο Αμπρίνες ξεσήκωσε κουβέντα για την απεργία των Καταλανών ταξιτζήδων
AP PHOTO/SUE OGROCKI

O Άλεξ Αμπρίνες θέλησε να "καρφώσει" τους οδηγούς ταξί της Βαρκελώνης για τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις και τελικά ξεκίνησε μία διαμάχη στο διαδίκτυο.

O Άλεξ Αμπρίνε;ς σχολίασε στο Twitter την απεργία των οδηγών ταξί στη Βαρκελώνη και το "τιτίβισμά" προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, καθώς δεν ήταν όλοι σύμφωνοι με τους ισχυρισμούς του.

"Λυπάμαι για τα ταξί στην Βαρκελώνη... Ένας πελάτης λιγότερος", έγραψε στο Twitter ο 25χρονος γκαρντ των Oklahoma City Thunder κι εν συνεχεία... ξέσπασε η διαμάχη.

Κάποιοι πήραν το μέρος του Αμπρίνες, ενώ άλλοι στάθηκαν απέναντι του. "Τι παράδειγμα δίνεις με αυτό που υποστηρίζεις; Τα ταξί τρέφουν πολλές ισπανικές οικογένειες. Τι τρόπος για να γενικεύεις... Ένας fan λιγότερος", ανέφερε μία από τις από τις απαντήσεις.

Ο Αμπρίνες εν συνεχεία τόνισε πως για "καλό θα ήταν οι οδηγοί των ταξί να εκφράσουν τα παράπονά τους στον δήμαρχο της Βαρκελώνης". O Αμπρίνες sε μία προσπάθειά του να... μαζέψει την κατάσταση τόνισε πως δεν είναι κατά της απεργίας, αλλά δεν του αρέσει η εικόνα που δημιουργείται.

Επίσης, ο Αμπρίνες επισήμανε πως " αυτό που συμβαίνει είναι πως έχετε συνηθίσει το μονοπώλιο. Αν σας φέρονται άσχημα, αρχίστε να εργάζεστε για την Uber ή κάποια άλλη εταιρεία. Θα κερδίζετε περισσότερα χρήματα και όλοι θα είμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι".

Τέλος, ο άλλοτε συμπαίκτες του Αμπρίνες στην Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ραμπασέδα επιχείρησε να δώσει μία πιο χιουμοριστική διάθεση στην συζήτηση ρωτώντας τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα αν "τώρα θα μετακίνησε με το μετρό; ".

AP Photo/Sue Ogrocki

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ