VIRAL

Ιμπραχίμοβιτς για ΛεΜπρον: "Τώρα το L.A. έχει Θεό και Βασιλιά"

LA Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, center, of Sweden, celebrates his goal with teammates during the second half of an MLS soccer match against the Real Salt Lake Saturday, June 9, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 3-0. (AP Photo/Jae C. Hong)
Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/JAE C. HONG

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έσπευσε να σχολιάσει τη μετακίνηση του ΛεΜπρον Τζέιμς στους Lakers, συμπεριλαμβάνοντας και τον ίδιο με τον δικό του μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Στην ίδια πόλη θα συνυπάρχουν οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ΛεΜπρον Τζέιμς, μετά την απόφαση του 34χρονου πρώην άσου των Cavaliers να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, να αφήσει για δεύτερη φορά το Cleveland και να μετακομίσει στο Los Angeles.

Σύμφωνα με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, την "Klutch Sports", θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο αντί ενός ποσού που θα αγγίξει τα 154 εκατομμύρια δολάρια και θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Δυτική Περιφέρεια.

Ο ίδιος ο "Ίμπρα" παίζει ποδόσφαιρο στους Galaxy, επομένως σκέφτηκε να... συμπεριλάβει και τον εαυτό του στο τιτίβισμά του. Αλίμονο, σιγά μην δεν το έκανε.

"Τώρα το L.A. έχει Θεό και Βασιλιά. Ο Ζλάταν καλωσορίζει τον Βασιλιά Τζέιμς", έγραψε ο ίδιος, θεωρώντας εν ολίγοις τον εαυτό του... Θεό. Η μετριοφροσύνη πάντα ήταν το δυνατό του σημείο.

AP Photo/Jae C. Hong

Now LA has a God and a King! Zlatan welcomes @kingjames

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ