VIRAL

Η συνάντηση Μανιάτη - Βαλβέρδε μετά τη Λίβερπουλ

Η συνάντηση Μανιάτη - Βαλβέρδε μετά τη Λίβερπουλ

Ο Γιάννης Μανιάτης βρέθηκε στο Καμπ Νόου, είδε το Μπαρτσελόνα - Λίβερπουλ και μία μέρα μετά έδωσε το παρών στο προπονητικό των "μπλαουγκράνα", όπου συνάντησε και φωτογραφήθηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ανάμεσα στους περίπου 98.000 θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (1/5) στο Καμπ Νόου και παρακολούθησαν τη σπουδαία αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League ήταν ο Γιάννης Μανιάτης. Ο χαφ του Πανιωνίου και άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού παρακολούθησε τον αγώνα και μία μέρα μετά έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο των μπλαουγκράνα.

Εκεί συνάντησε τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό και νυν τεχνικό της Μπάρτσα, Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκε. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ανέβασε την εικόνα στο instagram και σχολίασε: "Σήμερα είχα τη χαρά να δω και πάλι από κοντά τον προπονητή που με βοήθησε σημαντικά στην καριέρα μου. Σε ευχαριστώ για όλα μίστερ".

Ο Μανιάτης, που δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Αστέρα την Κυριακή (5/5), υπέγραψε τον Φεβρουάριο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, έχοντας κάνει οκτώ συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Θήβα, Σταντάρ Λιέγης, Ατρόμητο και Αλάνιασπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ