VIRAL

Η selfie του Μπαλοτέλι με Δώνη και τα... μεσαία δάχτυλα

Nice's Anastasios Donis and Schalke's Sascha Riether, left, challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner)
Nice's Anastasios Donis and Schalke's Sascha Riether, left, challenge for the ball during the Europa League group I soccer match between FC Schalke 04 and OGC Nice in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, Nov. 24, 2016 . (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δημοσίευσε στο Instagram selfie με τους συμπαίκτες του στη Νις, Τάσο Δώνη, Ντάλμπερτ Ενρίκε και Ντάντε, με τους δύο πρώτους εξ' αυτών να υψώνουν το μεσαίο δάχτυλο του χεριού τους. (φωτογραφία)

Η Νις προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπορντό, την Κυριακή 2 Απριλίου στις 22:00 στην "Allianz Riviera" στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Ligue 1, και οι παίκτες της έχουν "άγριες" διαθέσεις.

Την Παρασκευή το πρωί ο σταρ της ομάδας, Μάριο Μπαλοτέλι, δημοσίευσε φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram πλάι με τον Έλληνα συμπαίκτη του, Τάσο Δώνη, και τους Βραζιλιάνους, Ντάντε και Ντάλμπερτ Ενρίκε.

Τόσο ο Δώνης, όσο κι ο Ενρίκε ύψωσαν το μεσαίο δάχτυλο του χεριού τους κατά τη λήψη της φωτογραφίας με τον "Super Mario" να βγάζει τη γλώσσα. Τη φωτογραφία συνοδεύουν τα hashtags issanissa (αποθεωτική έκφραση για την ομάδα της Νίκαιας) και locos (τρελοί) μαζί με emojis που υποδηλώνουν θυμό και γέλιο μεταξύ άλλων. Βέβαια, ο Μπαλοτέλι "κατέβασε" τη φωτογραφία λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευσή της.

O Τάσος Δώνης έχει 13 συμμετοχές και δύο γκολ στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος την τρέχουσα σεζόν, με τη Νις να έχει συγκεντρώσει 64 βαθμούς και να βρίσκεται στην τρίτη θέση μετά από 30 ματς.

Δείτε τη φωτογραφία με τους Μπαλοτέλι, Δώνη, Ντάντε και Ντάλμπερτ Ενρίκε:

Η selfie του Μπαλοτέλι με Δώνη και τα... μεσαία δάχτυλα

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ