VIRAL

H πλάκα του Λόβρεν στον Βρσάλκο

Croatia's Dejan Lovren, right, challenges Ukraine's Marlos during the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Croatia's Dejan Lovren, right, challenges Ukraine's Marlos during the World Cup Group I qualifying soccer match between Ukraine and Croatia at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Οι Κροάτες διεθνείς προετοιμάζονται για το ματς με την Ελλάδα κι ο Ντέγιαν Λόβρεν "σκοτώνει" τον ελεύθερο χρόνο του πειράζοντας τον συγκάτοικό του, Σίμε Βρσάλκο. (video)

Ο μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σίμε Βρσαλκο, ήθελε να κοιμηθεί μετά την προπόνηση στο ξενοδοχείο του Ζάγκρεμπ, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της εθνικής Κροατίας για την αναμέτρηση με αυτήν της Ελλάδας (9/11, 21:45) στο πλαίσιο του πρώτου ματς των μπαράζ με στόχο το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

Αλλά, υπολόγιζε χωρίς τον... ξενοδόχο. Τον συμπαίκτη και συγκάτοικό του, Ντέγιαν Λόβρεν. Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ πήρε την άκρη από το φορτιστή του κινητού του και την έβαλε στη μύτη του Βρσάλκο. Εκείνος ξύπνησε έντρομος, αλλά όλα είχαν καταγραφεί σε video στο κινητό τηλέφωνο του Λόβρεν, ο οποίος δεν σταματούσε να γελά. Μάλιστα, το δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ