VIRAL

Η Νάπολι πάει για τίτλο, έπαιξε σε μισοάδειο γήπεδο και θυμήθηκαν τον Πανιώνιο

Η Νάπολι πάει για τίτλο, έπαιξε σε μισοάδειο γήπεδο και θυμήθηκαν τον Πανιώνιο

Η Νάπολι υποδέχθηκε τη Τζένοα και μετά την απώλεια βαθμών της Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να μειώσει στους δυο πόντους από την κορυφή αλλά στο "Σάν Πάολο" βρέθηκαν ελάχιστοι οπαδοί των παρτενοπέι.

Το Σάββατο το βράδυ η Γιουβέντους πέταξε δυο βαθμούς καθώς ήρθε ισόπαλη με την ΣΠΑΛ εκτός έδρας και αυτό έδινε τη δυνατότητα στη Νάπολι με νίκη επί της Τζένοα να μειώσει στους δυο πόντους από την κορυφή.

Το γεγονός αυτό όμως δεν αποδείχτηκε αρκετό για να πείσει τους οπαδούς της να δώσουν δυναμικό "παρών" στο ματς με τους Γενοβέζους.

Η εικόνα στις εξέδρες ήταν απογοητευτική καθώς το γήπεδο ήταν μισοάδειο και δεν παρέπεμπε σε ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία. Ο Ιταλός ρεπόρτερ Μίρκο Καλέμε (και ανταποκριτής της ισπανικής "As") θυμήθηκε ένα παλαιότερο ματς των "παρτενοπέι" με τον... Πανιώνιο!

"Η Νάπολι παίζει το σκουντέτο και το Σαν Πάολο είναι μισοάδειο. Άσχημο θέαμα, για μένα αδικαιολόγητο. Τα προβλήματα με τις δομές και με τις συγκοινωνίες υπήρχαν και στο ματς με τον Πανιώνιο στο Intertoto. Και το στάδιο ήταν γεμάτο", ήταν το σχόλιό του, που συνοδεύτηκε από φωτογραφία από τις εξέδρες του γηπέδου στο ματς με την Τζένοα.

Να σημειώσουμε πως στο Νάπολι-Πανιώνιος στο οποίο αναφέρεται ο εν λόγω δημοσιογράφος έλαβε χώρα στο "Σαν Πάολο" στις 26 Ιουλίου 2008, με την Νάπολι να νικάει 1-0 τον Πανιώνιο μπροστά σε 58.000 οπαδούς της, στο πρώτο της παιχνίδι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 14 χρόνια απουσίας!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ