VIRAL

H εμφάνιση του Καραγκούνη "τρέλανε" τους χρήστες του twitter!

H εμφάνιση του Καραγκούνη "τρέλανε" τους χρήστες του twitter!

H εξαιρετική εμφάνιση του Γιώργου Καραγκούνη στο φιλικό της Inter Forever με τους Chelsea Legends προκάλεσε τα εγκωμιαστικά σχόλια των χρηστών του twitter, οι οποίοι κι "υποκλίθηκαν" στον εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής!

Το βράδυ της Παρασκευής (18/05) πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μεταξύ των Chelsea Legends και της Inter Forever, στη μνήμη του παλαίμαχου παίκτη των Λονδρέζων, Ρέι Γουίλκινς, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος σημείωσε δύο απ' τα τέσσερα γκολ της Inter Forever, ενώ γενικότερα είχε μία αξιοσημείωτη παρουσία, παρά το γεγονός πως έχει αποσυρθεί απ' τη δράση απ' το καλοκαίρι του 2014.

Το πρώτο γκολ του Καραγκούνη:

Το δεύτερο γκολ του Καραγκούνη:

Μάλιστα, τα... κατορθώματα του εμβληματικού αρχηγού της Εθνικής αποτέλεσαν θέμα συζήτησης μεταξύ των χρηστών του twitter, οι οποίοι και προχώρησαν σε εγκωμιαστικά σχόλια.

Κάποιοι του ζήτησαν να επιστρέψει στη δράση, κάποιοι άλλοι να πάρει μεταγραφή για την Τσέλσι, ενώ όλοι συμφώνησαν πως ξεχειλίζει το πάθος του για το ποδόσφαιρο.

Δείτε τα χαρακτηριστικότερα tweets:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ