VIRAL

Η απάντηση του διαιτητή Θάνου με... Στικούδη!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διαιτητής, Δημήτρης Θάνος, που έδωσε το πέναλτι στον Βαρέλα από τον Μιχάι στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ, απάντησε στους επικριτές του με... Κατερίνα Στικούδη και είχε το λόγο του. (VIDEO, PHOTOS)

Η απόφαση του διαιτητή, Δημήτρη Θάνου, να καταλογίσει πέναλτι στον Βαρέλα από τον Μιχάι στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, προκάλεσε πολλές συζητήσεις, αφού υπήρχαν αυτοί που εξαγριώθηκαν και άλλοι που συμφώνησαν μαζί του. Όπως και να 'χει όμως, βρέθηκε στο επίκεντρο και ο ίδιος αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να τοποθετηθεί με... Κατερίνα Στικούδη!

Η απάντηση του διαιτητή Θάνου με... Στικούδη!

Ο ρέφερι της αναμέτρησης ανέβασε το κομμάτι "Ενθάδε Κείται", στο βίντεοκλιπ του οποίου δείχνει την γνωστή καλλιτέχνιδα μέσα σε ένα... φέρετρο. Το "Ενθάδε Κείται" είναι το τελευταίο τραγούδι στο tracklist του νέου της άλμπουμ και μιλά για τη ζωή της, ενώ τελειώνει με την κηδεία της. Η αλήθεια είναι πως προκάλεσε ένα μικρό χαμό στο YouTube και όχι μόνο!

Η απάντηση του διαιτητή Θάνου με... Στικούδη!

Ο διαιτητής Θάνος απάντησε στους επικριτές του με αυτό το τραγούδι και προφανώς περνάει το μήνυμά του. Ποιο είναι αυτό; Οτι προφανώς τον "θάβουν" πολλοί και του έκαναν και την "κηδεία" του για την απόφασή του να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών υπέρ του "Δικεφάλου του Βορρά"!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ