VIRAL

ΕΠΟΣ! Τα twitter Γκλάντμπαχ και Λειψίας παίζουν τρίλιζα όσο ο αγώνας είναι 0-0

ΕΠΟΣ! Τα twitter Γκλάντμπαχ και Λειψίας παίζουν τρίλιζα όσο ο αγώνας είναι 0-0
MARIUS BECKER/DPA VIA AP

Η αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Λειψία όδευε προς "λευκή" ισοπαλία, με συνέπεια οι αγγλικοί λογαριασμοί twitter των δύο συλλόγων να αρχίσουν να παίζουν τρίλιζα!

Οι Γερμανοί έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τα social media, όπως αποδείχθηκε και στην αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με τη Λειψία. Παρά το τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να ερίζουν για τη 2η θέση την κατάταξη, το παιχνίδι δεν ήταν αντάξιο της σημασίας του.

Το αποτέλεσμα ήταν 0-0 μέχρι το 80ό λεπτό, όταν ο αγγλικός λογαριασμός της Γκλάντμπαχ στο twitter, δραστήριος και πάντοτε χιουμοριστικός, αποφάσισε να προκαλέσει τον αγγλικό λογαριασμό της Λειψίας σε έναν αγώνα... τρίλιζας!

Οι... φιλοξενούμενοι αποδέχθηκαν την πρόταση και οι δύο λογαριασμοί άρχισαν να παίζουν!

Διαδικτυακός νικητής δεν αναδείχθηκε, με τη Λεβερκούζεν να μπαίνει κι αυτή στο "κόλπο", αφού η ισοπαλία στον αγωνιστικό χώρο τη βόλευε! Απάντησε με ένα gif του Στιβ Καρέλ και το μήνυμα "Τι ιδανική κατάσταση για εμάς!"

Μόνο που το παιχνίδι είχε γκολ, έστω και στο τέλος. Ο Αντεμόλα Λούκμαν, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Λειψίας, σκόραρε στο 89' και συνδύασε το ντεμπούτο του με νικητήριους βαθμούς για τη νέα ομάδα του.

Photo credits: Marius Becker/dpa via AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ