Επίθεση Τσιάρτα σε Βαλλιανάτο: "Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα"

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Βασίλης Τσιάρτας επιτέθηκε στον Γρήγορη Βαλλιανάτο με αφορμή τη δήλωση του για την πιθανότητα αναδοχής παιδιών και σε ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Βασίλης Τσιάρτας πολλές φορές χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του για να τοποθετηθεί σε θέματα της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά εκείνο που σχολίασε είναι το δικαίωμα αναδοχής και στα ομόφυλα ζευγάρια τα οποία έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης έπειτα από νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος καλωσόρισε της συγκεκριμένη εξέλιξη και χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως "ανωμαλίες" και "αρρωστημένες επιθυμίες".

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο post του: "Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

"Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα, σήμερα 20 Νοεμβρίου, πρώτη μέρα του MEGA..."

Η Μαρία Καούκη, ανήμερα των 30ών γενεθλίων του καναλιού, θυμάται, αναλύει και προβλέπει τι μέλλει γενέσθαι με το ίσως πιο αγαπημένο κανάλι των Ελλήνων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS