VIRAL

Ένα retweet όλο νόημα από την σύζυγο του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα

Argentine model Wanda Nara, partner of Inter Milan's Mauro Icardi attends a Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec.21, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Argentine model Wanda Nara, partner of Inter Milan's Mauro Icardi attends a Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec.21, 2014. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Με ένα retweet, η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, εξέφρασε έμμεσα την δυσαρέσκειά της για την απόφαση του Σπαλέτι να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου τον Αργεντινό στο ντέρμπι της Ίντερ με τη Γιουβέντους.

Το βράδυ του Σαββάτου (28/4), στην Ιταλία διεξήχθη ένα από τα πιο συγκλονιστικά ματς των τελευταίων χρόνων στην Serie A. Η Γιουβέντους έκανε... ανατροπή στην ανατροπή, επικρατώντας της Ίντερ με 3-2.

Στο 85ο λεπτό του αγώνα και με το σκορ στο 2-1 υπέρ της Ίντερ, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποφάσισε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου τον σκόρερ Μάουρο Ικάρντι, προκειμένου να κάνει την ομάδα του πιο αμυντική, ωστόσο η Γιουβέντους σκόραρε στο 87' και στο 89', παίρνοντας τεράστιο "διπλό".

Εκ του αποτελέσματος, η αλλαγή του Ικάρντι σχολιάστηκε έντονα στο twitter. Η σύζυγος του Αργεντινού, Γουάντα Νάρα, εξέφρασε έμμεσα την δυσαρέσκειά της για την επιλογή του Σπαλέτι, κάνοντας retweet "τιτίβισμα" δημοσιογράφου, ο οποίος ανέφερε τα εξής: "Γιατί έβγαλε τον Ικάρντι τα τελευταία 4 λεπτά; Το παιχνίδι και η παρουσία του στο γήπεδο είναι "κλειδί". Έφυγε και ήρθαν μέσα σε 2 λεπτά τα γκολ της Γιουβέντους".

Ένα retweet όλο νόημα από την σύζυγο του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα

Η "εκρηκτική" ξανθιά δεν αρκέστηκε σε αυτό, αφού έκανε retweet και αποθεωτικά σχόλια για τον σύντροφό της.

Κεντρική photo: ΑP/Luca Bruno

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ