ΣΤΗΛΕΣ

Αυτή είναι η selfie του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον εισβολέα

Juventus' Cristiano Ronaldo tries to calm the situation as pitch invaders are tackled by stewards after the  Champions League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday Oct. 23, 2018. (Martin Rickett/PA via AP)
Juventus' Cristiano Ronaldo tries to calm the situation as pitch invaders are tackled by stewards after the Champions League soccer match at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday Oct. 23, 2018. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Δείτε τη selfie που τράβηξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το κινητό του εισβολέα - οπαδού του μετά από τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έναν απρόσκλητο επισκέπτη δέχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford" για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οπαδός του εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει selfie μαζί του, αλλά οι άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι έσπευσαν και τον συγκράτησαν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους ζήτησε να ηρεμήσουν και να τον αφήσουν, αλλά εκείνοι συνέχισαν να τον κρατούν.

Ο σταρ της "Γηραιάς Κυρίας" πήρε τότε το κινητό τηλέφωνο του εισβολέα και τράβηξε ο ίδιος την πολυπόθητη selfie, παραδίδοντάς του εν συνεχεία τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου.

Ποιος ήταν, όμως, το φωτογραφικό αποτέλεσμα της selfie από τα χέρια του CR7; Ο Ντίλμαν τη μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram και δημοσίευσε την ανάρτησή του με την εξής λεζάντα:

"Θέλω να πω ευχαριστώ στον Κριστιάνο. Δεν είσαι μόνο μεγάλος παίκτης, είσαι θρύλος, είσαι μεγάλος άνθρωπος. Είμαι ενθουσιασμένος για τη selfie. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ