VIRAL

Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς: Τριποτσέρης Edition

Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς: Τριποτσέρης Edition

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης παντρεύτηκε την Δήμητρα Χαριτίδου σε έναν γάμο με "άρωμα" Super League την Κυριακή 11/6 το βράδυ. Το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με ένα βιντεάκι έκπληξη.

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Χαριτίδου παντρεύτηκε την Κυριακή 11/6 το βράδυ ο Θοδωρής Τριποτσέρης με τον γάμο του άσου του Λεβαδειακού να έχει "άρωμα" Super League. Και αυτό γιατί τόσο στο μυστήριο που έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι όσο και εν συνεχεία στο τραπέζι έδωσαν το "παρών" πολλοί νυν και πρώην συμπαίκτες του.

Εκεί μεταξύ άλλων ήταν οι Βασιλείου, Μουλόπουλος και Καλτσάς από την ομάδα της Βοιωτίας όπως και ο Γιάννης Στάθης που παίζει στον Πλατανιά αλλά και ο γκολκίπερ της ομάδας των Χανίων, Δημήτρης Σωτηρίου.

Παρόντες και οι πρώην συμπαίκτες του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και νυν ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας Γιώργος Σικαλιάς και Περικλής Μπουσινάκης. Ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει ο κολλητός του Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος αγωνίζεται στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πέρα από το ζευγάρι, που ήταν πανέμορφοι και οι δυο και απέσπασαν τις ευχές όλων, την παράσταση "έκλεψε" το βίντεο με το οποίο οι νεόνυμφοι ουσιαστικά υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους.

Ο Θοδωρής και η Δήμητρα εμπνευσμένοι από τα ονόματά τους έφτιαξαν τη δική τους έκδοση από τη γνωστή σειρά του MEGA Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς με τους Θοδωρή Αθερίδη και Δήμητρα Παπαδοπούλου. Και για τι άλλο θα μπορούσε να συζητήσει το ζευγάρι εκτός από ποδόσφαιρο, αφού ο Θοδωρής Τριποτσέρης έχει γεννηθεί με μια μπάλα στα πόδια και η εκλεκτή της καρδιάς του τον ακολουθεί πιστά.

Δείτε το βίντεο:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ