VIRAL

Ρόμα: Η απόλυτη ένδειξη σεβασμού του Φλορέντσι στον Ντε Ρόσι

Ρόμα: Η απόλυτη ένδειξη σεβασμού του Φλορέντσι στον Ντε Ρόσι

Ο Φλορέντσι σε ένδειξη σεβασμού προς τον Ντε Ρόσι θέλησε να του δώσει το περιβραχιόνιο όμως εκείνος αρνήθηκε. (VIDEO)

Υπάρχουν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο που έχουν συνδέσει το όνομα τους με μόνο και μία ομάδα. Ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Η πρώτη φορά που φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα ήταν το 2000 και έκτοτε δεν την έχει αποχωριστεί ποτέ.

Εδώ και 19 χρόνια είναι απόλυτα πιστός στην ομάδα που τον ανέδειξε και μετά τον Φραντσέσκο Τότι είναι ο απόλυτος ηγέτης της.

Τα χρόνια έχουν περάσει και πλέον στα 35 του είναι αρκετές οι φορές που έρχεται από τον πάγκο. Έτσι, το περιβραχιόνιο του αρχηγού καταλήγει σε άλλους παίκτες όπως ο Αλεσάντρο Φλορέντσι. Στο τελευταίο ματς της Ρόμα με τη Μπολόνια ο 27χρονος μέσος ξεκίνησε την αναμέτρηση ως αρχηγός και όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ντε Ρόσι ως αλλαγή θέλησε να του δώσει το περιβραχιόνιο ως ένδειξη σεβασμού.

Ο εμβληματικός μέσος του το επέστρεψε αμέσως δείχνοντας έτσι και την στήριξη του στον Φλορέντσι. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ρόμα επιβλήθηκε με 2-1 επί της Μπολόνια και παρέμεινε στο κυνήγι της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Champions League.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο video που ακολουθεί.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ