VIRAL

Πρώην παίκτης των Τρικάλων συμμετέχει σε ερωτικό ριάλιτι σόου (pics)

Πρώην παίκτης των Τρικάλων συμμετέχει σε ερωτικό ριάλιτι σόου (pics)

Ο Όβι Σόκο (πέρασε από τα Τρίκαλα πριν από τέσσερα χρόνια) αποφάσισε να συμμετάσχει σε ερωτικό ριάλιτι σόου που προβάλλεται στη Μεγάλη Βρετανία (pics).

Την ώρα που οι περισσότεροι παίκτες ξεκουράζονται ή προπονούνται για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, ο Όβι Σόκο αποφάσισε να το ρίξει στο... φλερτ. Τηλεοπτικό κιόλας. Ο ψηλός της Μούρθια (που πέρασε κι από τα μέρη μας για λογαριασμό των Τρικάλων το 2015-'16), πρωτοτύπησε αποφασίζοντας να συμμετάσχει σε ερωτικό ριάλιτι σόου που προβάλλεται στη Μεγάλη Βρετανία.

Το "Love Island" αφορά σε έξι άντρες και ισάριθμες γυναίκες που δίνουν το "παρών" με σκοπό να φλερτάρουν και να βρουν το επόμενο ταίρι τους. Φυσικά σε πλήρη τηλεοπτική κάλυψη, αφού τίποτα δεν γίνεται εν κρυπτώ.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/6), με τον ίδιο τον παίκτη να δηλώνει ανυπόμονος για το γεγονός στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. Κι αφού μπήκε στην "Casa Amor" του παιχνιδιού, εξήγησε πως " επειδή είμαι επαγγελματίας αθλητής, το πρόγραμμά μου είναι πολύ αυστηρό αναφορικά με τον χρόνο, οπότε οι κοπέλες συνηθίζουν να μου στέλνουν μηνύματα στα social media".

Για να συνεχίσει: " Σπάνια γνωρίζω κόσμο σε κλαμπ, δεν είμαι τέτοιος τύπος. Προτιμώ τα μπαρ, όπου το περιβάλλον είναι πολύ πιο ήρεμο και μπορείς να έχεις μια καλή κουβέντα. Αυτό είναι κάτι που εκτιμώ όλο και περισσότερο, αφού είμαι μεγάλος πια. Βρίσκω πολύ ελκυστικό να υπάρχει πνευματική έλξη με την κοπέλα".

Πρώην παίκτης των Τρικάλων συμμετέχει σε ερωτικό ριάλιτι σόου (pics)

Παρεμπιπτόντως, το new entry του Live Island φρόντισε άμεσα να... απλώσει τα δίχτυα του, με "θύμα" την Άνα Βάκιλι, μια φαρμακοποιό από το Λονδίνο. Οι σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες της Μεγάλης Βρετανίας φρόντισαν μάλιστα να βάλουν άμεσα "φωτιά" στο παιχνίδι, επισημαίνοντας πως η συγκεκριμένη παίκτρια έχει ήδη ξεκινήσει να φλερτάρει με άλλον παίκτη του παιχνιδιού.

Για την -αθλητική- ιστορία, ο Όβι Σόκο είχε φέτος 12.8 πόντους και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League με τη φανέλα της Μούρθια, ενώ πριν από ένα χρόνο έφτασε κοντά στην ΑΕΚ -πριν τελικά αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα.

Ιδού κι η παίκτρια που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του 28χρονου παίκτη:







TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ