VIRAL

Προκλητική πρόσκληση Βασιλόπουλου στο "μουστάκι challenge"!

Προκλητική πρόσκληση Βασιλόπουλου στο "μουστάκι challenge"!

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος πήγε το "μουστάκι challenge" σε άλλο επίπεδο, αφού άφησε μουστάκι και μετά αποκάλεσε "κότες" τους Αθηναίου, Χαριτόπουλο και Λαρεντζάκη, τους οποίους προκάλεσε να κάνουν το ίδιο!

Το "μουστάκι challenge" συνεχίζεται, μόνο που πλέον η πλάκα έφτασε σε άλλο επίπεδο! Φρόντισε για αυτό ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος δεν έμεινε απλώς στην αποδοχή, παρά χρησιμοποίησε και.. trash talking όταν προκάλεσε με την σειρά του τρεις παίκτες!

Ο φόργουορντ του Άρη λοιπόν εμφανίστηκε στον λογαριασμό του στο Instagram ξυρισμένος και κατόπιν είπε μεταξύ άλλων πως " η αλήθεια είναι ότι θα χαρώ πάρα πάρα πολύ να δω κάποια παιδάκια πόσο κότες μπορεί να είναι και να χαλάσουν αυτο το τέλειο μούσι που μπορεί να έχουν και να περιποιούνται πάντα στο όμορφο προσωπάκι τους" (!) και κατόπιν προκάλεσε κατά σειρά τους Γιάννη Αθηναίου, Δημήτρη Χαριτόπουλο και Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Δεν έμεινε μάλιστα εκεί, παρά στην περίπτωση του τελευταίου τόνισε ότι θέλει ο Γιάννης Μπουρούσης να ξυρίσει ο ίδιος τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, μιας και βρίσκονται παρέα στην προετοιμασία της Εθνικής, λέγοντας πως " επειδή δεν ξέρω αν έχει τρίχες, ας του ζωγραφίσουν ένα"!

Στο σχόλιο που γράφει μάλιστα δίπλα στο VIDEO γράφει ακόμα ότι θέλει και... backstage από την στιγμή που θα ξυρίσει τον Λαρεντζάκη, ενώ έχει κάνει και ένα τρελό hashtag, όπου αναφέρει "άντε να ξυρίσουμε και τον Χάρντεν", αναφερόμενος στον σταρ του ΝΒΑ, Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έχει ως σήμα κατατεθέν το μούσι του!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ