VIRAL

Πρίγκιπας της Ζαμούντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (VIDEO)

Πρίγκιπας της Ζαμούντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (VIDEO)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να προμοτάρει τα Zoom Freak 1, τα οποία θα λανσαριστούν το προσεχές διάστημα και στις ΗΠΑ, μεταμορφώνοντας τον εαυτό σε... Πρίγκιπα της Ζαμούντα. (VIDEO)

H Nike δημιούργησε μία ξεχωριστή collection για τα παπούτσια Zoom Freak 1 του Γιάννη Αντετοκούνμπο με σλόγκαν "Coming to America", η οποία είναι εμπνευσμένη από την ταινία "ο Πρίγκηπας της Ζαμούντα" που αποτελεί μία από τις αγαπημένες του Έλληνα σούπερ σταρ.

Μάλιστα, ο 24χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, ανέβασε μία σκηνή ως Πρίγκιπας Ακίμ, τον οποίο υποδυόταν στην ταινία ο Έντι Μέρφι. Το ρόλο του Αρσένιο Χολ κάνει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ στο μικρό κλιπ εμφανίζονται και τα άλλα δύο αδέρφια, ο Κώστας και ο Άλεξ.

Η ταινία έκανε θραύση το 1988 που κυκλοφόρησε, όταν ο πρίγκιπας ενός μυθικού και ζάμπλουτου κράτους της Αφρικής, της Ζαμούντα, πηγαίνει να ανακαλύψει τη ζωή στην Αμερική! Τα Zoom Freak 1 "Coming to America" πρόκειται να λανσαριστούν το προσεχές διάστημα στις ΗΠΑ, με τον Γιάννη να κατακτά σιγά σιγά όλο τον κόσμο!

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρουσίασε το Zoom Freak 1 στο Ζάππειο
Εγενέτο "Giannis Antetokounmpo Day" στο Μιλγουόκι
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το συγκινητικό VIDEO των Μπακς για την ανάδειξή του σε MVP
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ