ΣΤΗΛΕΣ

ΠΟΑ - Προοδευτική: Φοβερή πρόταση γάμου πριν από το ματς (VIDEO)

ΠΟΑ - Προοδευτική: Φοβερή πρόταση γάμου πριν από το ματς (VIDEO)

Με έναν εξαιρετικό τρόπο ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, Μανώλης Φραγκιαδάκης, ζήτησε σε γάμο την αγαπημένη του Ελένη. Δείτε την έκπληξη που της επιφύλαξε πριν από τον αγώνα της ομάδας του με την Προοδευτική. (VIDEO)

Το μεσημέρι της Κυριακής (14/10) ο ΠΟΑ υποδέχτηκε την Προοδευτική, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο, χαιρέτησαν τον κόσμο και ακολούθως οι παίκτες των φιλοξενούμενων πήγαν για την καθιερωμένη χειραψία με τους αντιπάλους.

Τότε οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ τους σταμάτησαν και τους ζήτησαν να περιμένουν ένα λεπτό, καθώς είχαν ετοιμάσει μια σούπερ έκπληξη. Ο Μανώλης Φραγκιαδάκης, παίκτης της ομάδας του Ατσαλένιου, ζήτησε σε γάμο την αγαπημένη του Ελένη Πολυχρονάκη. Οι συμπαίκτες του άπλωσαν ένα πανό, πάνω στο οποίο αναγραφόταν το εξής μήνυμα:

"Ελένη, θέλεις να με παντρευτείς;". Τότε ο Φραγκιαδάκης ανέβηκε στην εξέδρα, γονάτισε, απέσπασε το "ναι" εν μέσω χειροκροτημάτων και ακολούθως έδωσε το δαχτυλίδι! Στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook ο ΠΟΑ έγραψε: " Ελένη γερά, πάρ' του τα μυαλά! Ο Μανώλης Φραγκιαδάκης θα το πάρει το κορίτσι. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έκανε πρόταση στην αγαπημένη του Ελένη, πριν τη σέντρα του αγώνα ΠΟΑ - Προοδευτική. Θα φάμε κουφέτα, να ζήσετε!".

Μάλιστα ο ΠΟΑ κατέκτησε τη νίκη στον αγώνα απέναντι στην Προοδευτική με 1-0, χάρη σε γκολ του Καραγκιοζίδη. Δείτε το video του prismasport.gr με την πρόταση γάμου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ