VIRAL

Πλήρωσε πρόστιμο επειδή πήγε με φανέλα Λίβερπουλ στην προπόνηση της ομάδας του!

Wycombe Wanderers' Adebayo Akinfenwa, centre, and Wycombe Wanderers' Garry Thompson, right, applaud the away fans before the English FA Cup fourth round match between Tottenham Hotspur and Wycombe Wanderers at White Hart Lane in London, Saturday Jan. 28, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Wycombe Wanderers' Adebayo Akinfenwa, centre, and Wycombe Wanderers' Garry Thompson, right, applaud the away fans before the English FA Cup fourth round match between Tottenham Hotspur and Wycombe Wanderers at White Hart Lane in London, Saturday Jan. 28, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Αντεμπαγιό Ακινφέβα είδε την αγαπημένη του Λίβερπουλ να επιστρέφει στην κορυφή της Αγγλίας μετα από αναμονή 30 ετών και το γιόρτασε με ξεχωριστό τρόπο σε προπόνηση της Γουίκομπ (VIDEO).

Ο Αντεμπαγιό Ακινφέβα, από τις πλέον συμπαθείς φυσιογνωμίες στο χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου την τελευταία 20ετία, δεν είναι μόνο γνωστός για το ότι βγάζει το ψωμί του αν και δεν τον βοηθούν ιδιαίτερα τα (αρκετά) παραπανίσια κιλά του, αλλά και για το πάθος που έχει για την Λίβερπουλ.

Μπορεί η μοίρα να μην τα έφερε έτσι ώστε να κάνει κάποια στιγμή το όνειρό του πραγματικότητα και να φορέσει τη φανέλα των κόκκινων, όμως ο ίδιος ήταν από μικρός φαν της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ και όσο περνούν τα χρόνια, τόσο δυναμώνουν τα αισθήματά του για αυτήν.

Τώρα δε, που το σύνολο του Κλοπ έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε (γρηγορότερα από κάθε άλλη ομάδα στην ιστορία της Premier League) και επέστρεψε στην κορυφή της Αγγλίας μετά το 1990, ο 38χρονος Άγγλος επιθετικός πανηγύρισε την κούπα με απίστευτο στιλ.

Liverpool soccer fans let off flares outside the Liver Building in Liverpool, England, Friday, June 26, 2020. Their team clinched the English Premier League title. Liverpool took the title after Manchester City failed to beat Chelsea on Wednesday evening. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool soccer fans let off flares outside the Liver Building in Liverpool, England, Friday, June 26, 2020. Their team clinched the English Premier League title. Liverpool took the title after Manchester City failed to beat Chelsea on Wednesday evening. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

"Ευχαρίστως θα πληρώσω το πρόστιμο. Έχω ενημερώσει τον προπονητή μου και γνωρίζει. Υπάρχει πολύ μίσος σήμερα αλλά το αντέχω", ήταν το σχόλιο του "Beast" στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με το οποίο συνόδευσε το video όπου καμαρώνει με τη φανέλα της Λίβερπουλ στην προπόνηση της Γουίκομπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Λίβερπουλ πρωταθλήτρια Αγγλίας
Λίβερπουλ: Πάρτι τίτλου έξω από το Άνφιλντ
Λίβερπουλ: Το συγκινητικό video για την αναμονή 30 ετών
Λίβερπουλ: Τα επτά ρεκόρ που κυνηγά η πρωταθλήτρια Αγγλίας
Λίβερπουλ: Βομβαρδισμένο τοπίο έξω από το Άνφιλντ μετά τους πανηγυρισμούς
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ