VIRAL

Πέτυχε γκολ για highlights χρησιμοποιώντας τα οπίσθιά του!

Πέτυχε γκολ για highlights χρησιμοποιώντας τα οπίσθιά του!

Ένα από τα πιο απίστευτα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σημειώθηκε σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ, με τον σκόρερ να εκτελεί τον αντίπαλο κίπερ με τη βοήθεια των οπίσθιών του (VIDEO).

Έχουμε δει γκολ να σημειώνονται με τον πλέον πιθανό και απίθανο τρόπο, ωστόσο αυτό που έκανε ο Κάλεμπ Ντόκτερ με τη φανέλα της Western Christian Boys στο 10-0 επί της Missouri Valley ξεπερνάει και την πιο τρελή φαντασία ενός φιλάθλου.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής λυκείου μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ με μία κίνηση που αν την επιχειρούσε άλλες 1.000 φορές, το πιθανότερο θα ήταν να είχε επιτυχία 0%.

Τι έκανε; Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά σηκώθηκε έχοντας γυρισμένη την πλάτη προς την εστία και βρήκε τη μπάλα με τα οπίσθια, για να δώσει δύναμη στη μπάλα και να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ κέρδισε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών και το σίγουρο είναι πως τα 15' δημοσιότητας που αναλογούν θεωρητικά στον κάθε άνθρωπο πάνω στη Γη τα κέρδισε με την αξία του. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς με την μαγική του έμπνευση!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ