VIRAL

Πανηγύρισε γυμνή στο κρεβάτι την κούπα της Λάτσιο!

Πανηγύρισε γυμνή στο κρεβάτι την κούπα της Λάτσιο!

Η ένθερμη φαν της Λάτσιο, Άννα Φάλκι, φρόντισε να πανηγυρίσει με ιδιαίτερο τρόπο τη νίκη της ομάδας της επί της Αταλάντα που της χάρισε το 7ο Κύπελλο Ιταλίας στην ιστορία της (PHOTOS).

Η Αταλάντα πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της έχοντας φτάσει να διεκδικεί την 4η θέση στη βαθμολογία της Serie A που δίνει εισιτήριο για το νέο Champions League, όμως στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας δεν ήταν γραπτό να πανηγυρίσει.

Η Λάτσιο ήταν ουσιαστικά οικοδέσποινα το βράδυ της Τετάρτης, αγωνιζόμενη στη φυσική της έδρα, το "Ολίμπικο", και δεν ήταν διατεθειμένη να απογοητεύσει το κοινό της, με αποτέλεσμα να επικρατήσει 2-0 των "μπεργκαμάσκι" και να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ιταλίας μετά το 2013 (τότε είχε νικήσει 1-0 τη συμπολίτισσα Ρόμα) και έβδομου συνολικά στην ιστορία της.

Ο ενθουσιασμός των "λατσιάλι" ήταν μεγάλος και γιόρτασαν το τρόπαιο με πανηγυρισμούς καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο μία τιφόζα της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι έκλεψε την παράσταση με χαρακτηριστική άνεση.

Αυτή είναι η Άννα Φάλκι, με το διάσημο μοντέλο (δεύτερη στο διαγωνισμό Miss Italia του 1989) και φανατική οπαδό της Λάτσιο να ανεβάζει σέξι φωτογραφία της στο Instagram λίγη ώρα μετά τον τελικό (τον παρακολούθησε διά ζώσης όπως αποκάλυψε μέσω video που δημοσίευσε) και να την συνοδεύει με το ακόλουθο σχόλιο:

"Χωρίς λέξεις, μόνο αμέτρητη ευτυχία... Μην τα παρατάς ποτέ. Αυτό θα είναι για πάντα το μότο ματς... Forza Lazio".

Η ΑΝΝΑ ΦΑΛΚΙ ΣΤΟ INSTAGRAM:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ