VIRAL

Παναθηναϊκός: Ο Πιτίνο στην Ακρόπολη με τον γιατρό της Dream Team

Παναθηναϊκός: Ο Πιτίνο στην Ακρόπολη με τον γιατρό της Dream Team

Ο Ρικ Πιτίνο επισκέφτηκε την Ακρόπολη έχοντας μαζί του τον Νόρμαν Σκοτ, ο οποίος ήταν ο γιατρός της Dream Team στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992.

Την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας έκανε με ένα ποστ του ο Ρικ Πιτίνο. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στην Ακρόπολη φορώντας τη φόρμα και το κασκόλ των πρασίνων.

Το θέμα όμως είναι ποιον είχε δίπλα του. Πρόκειται για τον Νόρμαν Σκοτ, έναν από τους καλύτερους ορθοπεδικούς σε όλο τον κόσμο.

Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό το μέγεθος του συγκεκριμένου κυρίου αρκεί να αναφέρουμε ότι ήταν ο γιατρός της Dream Team στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, ήταν επικεφαλής στο ιατρικό επιτελείο των New York Knicks για 27 χρόνια (1978 -2005), ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της Ένωσης ιατρών του ΝΒΑ.

"Δύο πρώην Knicks επισκέφτηκαν την Ακρόπολη σε μία ανεμώδη ημέρα στην Αθήνα. Σχεδόν 40 χρόνια μιας σπουδαίας φιλίας με τον Dr Νόρμαν Σκοτ. Ήρθε για 48 ώρες για να δει την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ξεχωριστός φίλος" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ