Παγκόσμιο ρεκόρ στη γυμναστική με το άλμα του αιώνα!

Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ που γράφτηκε στο βιβλίο Guinness πέτυχε ένας 26χρονος αθλητής της γυμναστικής, ο οποίος "εκτινάχθηκε" από τον έναν ζυγό στον άλλον με άλμα 5.87 μέτρων! (VIDEO)

Το όνομα του Άσλεϊ Γουάτσον θα βρίσκεται από σήμερα στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Ο 26χρονος αθλητής της γυμναστικής, εκτινάχθηκε από τον έναν ζυγό στον άλλον με άλμα 5.87 μέτρων, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ! Παρόντες στην προσπάθεια του Γουάτσον ήταν δύο μάρτυρες καθώς και ένας εξουσιοδοτημένος επιθεωρητής για τη μέτρηση της απόστασης ανάμεσα στους δύο ζυγούς.

Σημειώνεται ότι το ρεκόρ επιτεύχθηκε με την όγδοη προσπάθεια.

Ο 26χρονος, ο οποίος ανήκει στην ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας στη γυμναστική από την ηλικία των 15 ήταν "έκπληκτος που κανείς δεν το είχε δοκιμάσει νωρίτερα", συμπληρώνοντας τα εξής: "Ήταν εκπληκτικό. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το έπιασα μέχρι να κρεμαστώ στον άλλο ζυγό. Το κατάφερα στην έκτη προσπάθεια, αλλά άφησα τα πόδια μου να λυγίσουν λίγο, οπότε δεν μπορούσα να το αφήσω να δημοσιευτεί".

Δείτε το video:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο Brad Pitt είναι το μεγαλύτερο fashion icon της εποχής μας

Οι στιλιστικές επιλογές του διάσημου ηθοποιού βασίζονται πάντα σε 3 βασικούς κανόνες, που από εδώ και στο εξής θα τους αποκαλούμε 'Νόμους του Brad'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer