VIRAL

Όταν ο Σαμαράς μάρκαρε τον Τσίπρα!

FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσίπρας του ΑΟ Τρικάλων μαρκάρεται από τον Σαμαρά του Απόλλωνα Πόντου σε αγώνα της Football League. Αν μη τι άλλο, ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα κορυφαία της χρονιάς. (PHOTO)

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να μην ηγείται πλέον της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας χάσει τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, παραιτούμενος μάλιστα από την θέση του αρχηγού της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει πως οι μεταξύ τους κόντρες στο Κοινοβούλιο δεν έχουν γράψει την δική τους ιστορία.

Αφήνοντας τη Βουλή και πηγαίνοντας στο χορτάρι, στον αγώνα των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Πόντου στις 4 Δεκεμβρίου 2017 για το πρωτάθλημα της Football League, αναβίωσε αυτή η κόντρα, αλλά από δυο ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον πρώην και το νυν πρωθυπουργό, εντούτοις φέρουν το επίθετό τους. Επομένως, μια γηπεδική μάχη τους έχει την δική της ιδιαιτερότητα.

Ο επιθετικός, Ανδρέας Τσίπρας, του ΑΟ Τρικάλων μαρκάρεται από τον αμυντικό, Δημήτρη Σαμαρά, του Απόλλωνα Πόντου σε ένα από τα κορυφαία φωτογραφικά στιγμιότυπα των ελληνικών γηπέδων. Για την ιστορία, το ματς έληξε χωρίς σκορ.

Όταν ο Σαμαράς μάρκαρε τον Τσίπρα!
EUROKINISSI SPORTS
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ