VIRAL

Όταν ο Σακίλ Ο' Νιλ αποθέωνε τον Φάνη Χριστοδούλου στο studio του ANT1

Όταν ο Σακίλ Ο' Νιλ αποθέωνε τον Φάνη Χριστοδούλου στο studio του ANT1

Ο Μάικλ Τζόρνταν μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες, πόσοι όμως θυμούνται την επίσκεψη του Σακίλ Ο' Νιλ στα studio του ΑΝΤ1; Και όμως, είχε συμβεί πίσω στο καλοκαίρι του 1994 (VIDEO).

Οι οπαδοί του αθλητισμού νοσταλγούν τις τελευταίες εβδομάδες με το "The Last Dance", με το ντοκιμαντέρ για τη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, πολλοί αναζητούν retro αγώνες, προσπαθούν να μάθουν την ιστορία του ΝΒΑ, λίγοι όμως θυμούνται ότι πίσω στο καλοκαίρι του 1994 ο 22χρονος τότε Σακίλ Ο' Νιλ ήρθε στην Ελλάδα για μια guest εμφάνιση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο νεαρός σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ είχε φιλοξενηθεί και στο studio του ΑΝΤ1, επιλέγοντας στους κορυφαίους πέντε εκείνης της περιόδου τους Χακίμ Ολάζουον, Πάτρικ Γιούιν, Τσαρλς Μπάρκλι, Μαρκ Πράις και Ρέτζι Μίλερ. " Το μπάσκετ δεν είναι μόνο για τους ψηλούς, οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει. Το 15 της Ελλάδας δεν είναι τόσο ψηλός, είναι όμως πολύ καλός παίκτης" είχε πει ο Σακ για τον Φάνη Χριστοδούλου, ενώ ξεχώριζε και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Δείτε το video από εκείνη την εμφάνιση του Σακίλ Ο' Νιλ:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ