VIRAL

Όταν ο Κριστιάνο τζούνιορ σκόραρε με ψαλιδάκι όπως ο μπαμπάς του

Cristiano Ronaldo, left, and his son Cristiano Ronaldo Junior  pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Cristiano Ronaldo, left, and his son Cristiano Ronaldo Junior pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο πάτησε στο χορτάρι του "Μπερναμπέου" και σκόραρε με ψαλιδάκι όπως ο πατέρας του με τη Γιουβέντους. (VIDEO)

O γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του "CR7". Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα καταφέρει να πετύχει όσα ο πατέρας του, ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες της σύγχρονης εποχής (για πολλούς είναι ο καλύτερος), όμως σε κάθε περίπτωση το παλεύει και ήδη ακολουθεί τα ποδοσφαιρικά μονοπάτια.

Ο πιτσιρικάς πάντως φαίνεται πως το... έχει με τα ψαλιδάκια όπως ο πατέρας του, ο οποίος απέναντι στη Γιουβέντους σηκώθηκε στο... Θεό και με άψογο στυλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Μετά το Ρεάλ - Χετάφε 3-1 για το πρωτάθλημα στις 3 Μαρτίου (είχε σκοράρει εις διπλούν ο Πορτογάλος), ο μικρός δέχτηκε σέντρα του Λούκας Βάσκεθ από τα δεξιά και με ψαλιδάκι κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μπορεί να μην πετάχτηκε στον αέρα, όμως και πάλι η προσπάθειά του ήταν εξαιρετική.

Θυμίζουμε πως χθες (8/4), η Ρεάλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ατλέτικο και ο Ρονάλντο κατάφερε να βρει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, φτάνοντας τα 23 τέρματα στο πρωτάθλημα. Η φόρμα του είναι εκπληκτική σε αυτό το φινάλε της σεζόν.

Δείτε το:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ