VIRAL

Οσμή σκανδάλου στις ΗΠΑ με "ροζ" ιστορία για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Οσμή σκανδάλου στις ΗΠΑ με "ροζ" ιστορία για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Σύζυγος αθλητή των Ντένβερ Μπρόνκος έγραψε στο Instagram πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απάτησε τη γυναίκα του με 23χρονο μοντέλο, με το story να διαγράφεται, αλλά να προλαβαίνει να σηκώσει πολλή σκόνη στο διαδίκτυο (PHOTO).

Δεν έχει δώσει δικαιώματα, θεωρείται role model του παγκόσμιου αθλητισμού, ένας σπουδαίος μπασκετμπολίστας και ένας πιστός οικογενειάρχης. Ωστόσο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φαίνεται πως στα... μπασκετικά του γεράματα πρέπει να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να έχει απατήσει την σύζυγό του με νεαρό μοντέλο το οποίο παρακολούθησε φέτος αγώνες των Λος Άντζελες Λέικερς στις πρώτες σειρές του Staples Center.

Πως έχει το story... Η σύζυγος του Νικ Βάνετ, αθλητή των Ντένβερ Μπρόνκος, δημοσίευσε μια εικόνα του "Βασιλιά" στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε: " Είμαι η μόνη που δεν είναι fan του ΛεΜπρόν Τζέιμς; Υποθέτω πως δεν ήμουν ποτέ φαν ανθρώπων που απατούν τις γυναίκες τους και ειδικά με τη Σοφία Γιαμόρα".

Αν και το συγκεκριμένο story αποσύρθηκε σχετικά γρήγορα, η ζημιά είχε ήδη γίνει. Η Έζρα Χαλίτι (η γυναίκα που κατηγόρησε τον Τζέιμς) και η 23χρονη Σοφία Γιαμόρα ήταν κολλητές φίλες, ωστόσο πλέον φαίνεται πως η σχέση τους έχει περάσει στα επίπεδα του μίσους και της αντιπάθειας, με αποτέλεσμα να προκύπτουν ιστορίες όπως αυτή που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

santorini sun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fia (@sofiajamora) στις

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ