VIRAL

Οπαδός της Χιμνάσια έκανε τατουάζ στο κεφάλι στον Μαραντόνα

Οπαδός της Χιμνάσια έκανε τατουάζ στο κεφάλι στον Μαραντόνα

Οπαδός της Χιμνάσια έκανε τατουάζ τον Ντιέγκο Μαραντόνα στο κεφάλι του, ενώ χιλιάδες οπαδοί της Λόμπο ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στον 58χρονο Αργεντινό ο οποίος θα προπονήσει για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες.

Από την Κυριακή (8/9) η τεχνική ηγεσία της Χιμνάσια περνά και πρακτικά στα χέρια του Ντιέγκο Μαραντόνα. Χιλιάδες οπαδοί της Λόμπο περιμένουν τον 58χρονο Αργεντινό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, καθώς θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του.

Ένας οπαδός της ομάδας της Λα Πλάτα έκανε τατουάζ τον Πίμπε ντε Όρο στο κεφάλι του, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία, με την ελπίδα να τη βγάλει από το αδιέξοδο. Άλλωστε βρίσκεται στην 24η και τελευταία θέση ύστερα από πέντε παιχνίδια, με απολογισμό μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Ο Αργεντινός θρύλος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, προερχόμενος από τη θητεία του στη Ντοράντος, ομάδα του Μεξικού. Στο παρελθόν έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στην εθνική Αργεντινής, στην Al Wasl και την Fujairah των ΗΑΕ, ενώ για σύντομο χρονικό διάστημα, περισσότερο για λόγους εντυπωσιασμού, προσελήφθη στη θέση του προέδρου της Ντινάμο Μπρεστ (Λευκορωσία).

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ