Οπαδοί από άλλο πλανήτη ή ένα καλοστημένο σκηνικό;

Οπαδοί από άλλο πλανήτη ή ένα καλοστημένο σκηνικό;

Φερόμενοι οπαδοί των Γιουβέντους και Νάπολι αντάμωσαν σε δρόμο του Τορίνο, έτρεξαν οι μεν στους δε και εκεί που θα περίμενε κάποιος ότι θα γίνει το "έλα να δεις", εκείνοι αγκαλιάστηκαν. Οπαδοί άλλης νοοτροπίας ή καλοστημένο σκηνικό; (VIDEO)

Ο χουλιγκανισμός υπάρχει σε όλες τις χώρες. Είτε έχει εκλείψει από τα γήπεδα είτε όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν άσχημα σκηνικά στους δρόμους από ανεγκέφαλους. Τέτοιοι βρίσκονται παντού, δεν είναι προνόμιο λίγων χωρών. Φυσικά, υπάρχουν και στην Ιταλία, δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα η γειτονική μας χώρα.

Εντούτοις, αυτό που συνέβη σε δρόμο του Τορίνο ήταν τρομερό και αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Φερόμενοι παδοί της Γιουβέντους και της Νάπολι αντάμωσαν (αναμετρώνται απόψε οι δυο ομάδες), έτρεξαν οι μεν στους δε και εκεί που θα περίμενε κάποιος ότι θα γινόταν το "έλα να δεις", εκείνοι αγκαλιάστηκαν και άρχισαν να τραγουδούν.

Βέβαια, δεν θα ήταν παράλογο να πει κάποιος ότι το συγκεκριμένο σκηνικό θα μπορούσε να είναι φτιαχτό για να περάσει και ένα διαφορετικό μήνυμα προς τους χούλιγκαν που περισσότερο λατρεύουν να μισούν παρά να αγαπούν. Ίσως, λοιπόν, δεν είναι πραγματικότητα, όμως η εικόνα αρέσει πολύ...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24