VIRAL

Ολυμπιακός: Η πρόκριση επί της Άρσεναλ α λα Fury - Wilder

Ολυμπιακός: Η πρόκριση επί της Άρσεναλ α λα Fury - Wilder

Το ESPN χρησιμοποίησε video από τη μάχη του του Tyson Fury με τον Deontay Wilder για ν' αποδώσει την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στους 16 του Europa League.

Ο Ολυμπιακός με μια επική εμφάνιση έφυγε από το Λονδίνο με τη νίκη (1-2) επί της Άρσεναλ και την πρόκριση για τους 16 του Europa League προκαλώντας διθυραμβικά σχόλια στο διεθνή Τύπο.

Το ESPN, ένα από τα κορυφαία αμερικανικά δίκτυα, χρησιμοποίησε video από τη μάχη του Tyson Fury με τον Deontay Wilder. Σε αυτό φαίνεται ο πρώτος να ξαπλώνει με χτύπημα τον δεύτερο, στο πρόσωπο του οποίου υπήρχε το έμβλημα της Άρσεναλ.

Ο Tyson Fury έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να νικήσει τον Deontay Wilder και να του πάρει τη ζώνη της βαριάς κατηγορίας της WBC. Η νίκη, πάντως, δεν ήταν περιπετειώδης.

Ίσα ίσα που ο Fury το έκανε να μοιάζει εύκολο, ολοκληρώνοντας το έργο του στον 7ο γύρο όταν από τα πολλά χτυπήματα ο προπονητής του Deontay αναγκάστηκε να πετάξει πετσέτα.

Η κυριαρχία του νέου πρωταθλητή φάνηκε από την αρχή όταν στον 3o γύρο έβγαλε το πρώτο knockdown, στον πέμπτο ένα ακόμα και στον έβδομο τελείωσε τη μάχη με ΤΚΟ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Arsenal have crashed out of the Europa League in the round of 32

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN UK (@espnuk) στις

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ