VIRAL

Οι παίκτες που μισείς στο 5x5 (δεύτερο μέρος)

Οι παίκτες που μισείς στο 5x5 (δεύτερο μέρος)

Το ψώνιο που θέλει να εκτελεί πάντα φάουλ και πέναλτι, ο άσχετος, αυτός που παίζει παγκότερμα, ο καπνιστής. Τους ξέρεις, έχει παίξει μαζί τους πολλές φορές σε ένα παιχνίδι 5x5! (video)

Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που όλοι νομίζουν ότι ξέρουν. Άπαντες είναι άριστοι γνώστες των "μυστικών" του αθλήματος, φυσικά έχουν ταλέντο και συνήθως χρησιμοποιούν την ατάκα "αν δεν με τρώγανε τα βύσματα, τώρα θα έπαιζα όπου ήθελα".

Εκεί που η κατάσταση ξεφεύγει και συναντάς κάθε καρυδιάς καρύδι, είναι στα γήπεδα 5x5.

Σε συνέχεια της πρώτης παρουσίασης με τις σιχαμερές προσωπικότητες που συχνάζουν στα γήπεδα του 5x5, ήρθε η ώρα για το δεύτερο μέρος. Κλασικές φιγούρες μεσουρανούν εκεί και ήρθε η ώρα να τους δεις.

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε; Τον άμπαλο που νομίζει πως ξέρει να σουτάρει, παίρνει όλα τα στημένα αλλά η μπάλα καταλήγει το μπαλκόνι της κυράς Γεωργίας απέναντι;

Κλασική περίπτωση που μας παρουσιάζουν οι Wixers είναι ο "πιστολέρο". Όχι επειδή μοιάζει στον Μήτρογλου, αλλά επειδή ρίχνει "πιστολί" στο ματς που έχει κανονίσει η παρέα. Κοινώς, το ακυρώνει τελευταία στιγμή.

Φυσικά αυτός που δεν μπορεί να λείπει ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ είναι ο εριστικός. Αυτός που ότι και να κάνει, μα είναι γκολ αυτό, μα ντρίμπλα, πάντα θα σε ειρωνευτεί. Αν πάρει και τη νίκη στο τέλος, τότε το "εριστικόμετρο" θα χτυπήσει κόκκινο.

Δέστε τους και τσέκαρε το ξεκαρδιστικό video, που ετοίμασε η ομάδα του Netwix. Εσύ με ποιος μοιάζεις;

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ