VIRAL

Οι άβολες συζητήσεις της συζύγου του Ρίο Φέρντιναντ για το σεξ

Οι άβολες συζητήσεις της συζύγου του Ρίο Φέρντιναντ για το σεξ

Η σύζυγος του Ρίο Φέρντιναντ, Κέιτ, αποκάλυψε κάποιες από τις συζητήσεις που είχε με τα θετά παιδιά της κατά τη διάρκεια της καραντίνας και οι οποίες την έφεραν σε τρομερή αμηχανία.

Η καραντίνα ελέω κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα για σχεδόν δύο μήνες ο κόσμος να μείνει στα σπίτια του και να περιορίσει τις εξόδους του, γεγονός που για κάποια ζευγάρια αποδείχτηκε... γολγοθάς.

Ένα παράδειγμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η "Sun", με το αγγλικό ταμπλόιντ να φιλοξενεί συνέντευξη της Κέιτ Φέρντιναντ, συζύγου του Ρίο Φέρντιναντ, μέσω της οποίας η σύντροφος του πρώην στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαρτύρησε μία άβολη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο σπίτι της οικογένειας.

Αυτή αφορούσε τη σχέση της με τα τρία παιδιά του Φέρντιναντ από τον πρώτο του γάμο (έχασε την πρώτη του σύζυγο το 2015 από καρκίνο), με το έτερον ήμισυ του παλαίμαχου άσου να αποκαλύπτει πως δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων όλο αυτό το διάστημα για τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού εν μέσω της πανδημίας.

"Οι συζητήσεις με τα παιδιά κατάντησαν λίγο γραφικές. Λένε "πότε σκοπεύετε να το κάνετε λοιπόν". Είναι πολύ αστείο.

Ένας από αυτούς είπε: "Δεν πρόκειται να κάνετε σεξ κατά τη διάρκεια του lockdown ενώ είμαστε στο σπίτι, οπότε νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Οκτώβριο.

Εγώ είμαι στην εξής φάση: "Δεν το πιστεύω ότι κάνω τέτοια συζήτηση". Θέλουμε να αποκτήσουμε ένα μωρό αλλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος.

Αυτό είναι και μέρος του να είσαι γονιός, έτσι δεν είναι; Που είναι η ερωτική ζωή; Βρίσκουμε λίγο χρόνο να βλέπει ο ένας τον άλλο αλλά δεν θα το έλεγα πως είναι αρκετός χρόνος αυτός για ζευγάρι". είπε μεταξύ άλλων στην εν λόγω εφημερίδα η Κέιτ Φέρντιναντ.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ