VIRAL

Οι αδερφές του Ρονάλντο έστησαν τον Σάρι στον τοίχο του... Instagram!

Portugal's Cristiano Ronaldo, left, fights for the ball with Lithuania's Domantas Simkus during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Lithuania at the Algarve stadium outside Faro, Portugal, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo, left, fights for the ball with Lithuania's Domantas Simkus during the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Portugal and Lithuania at the Algarve stadium outside Faro, Portugal, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Μετά την απόφασή του να κάνει αλλαγή τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε δεύτερο διαδοχικό ματς της Γιουβέντους, ο Μαουρίτσιο Σάρι συνάντησε την οργή των αδερφών του CR7. Διαβάστε το story.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλαμψε στο 6-0- της Πορτογαλίας κόντρα στην Λιθουανία με το χατ-τρικ που σημείωσε και όχι μόνο κατάφερε το βράδυ της Τετάρτης να φτάσει τα 98 γκολ στη διεθνή καριέρα του αλλά μπόρεσε να στείλει μήνυμα στον Μαουρίτσιο Σάρι λίγες ημέρες αφότου έγινε αλλαγή μόλις στο 55' του ντέρμπι της Γιουβέντους με την Μίλαν.

Πέρα από τη δικαίωση που ένιωσε πάντως ίδιος με την εμφάνισή του, το ματς στο Αλγκάρβε για τα προκριματικά του Euro 2020 έδωσε την ευκαιρία και σε δύο αγαπημένα του πρόσωπα να... ξεσπάσουν για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών: τις αδερφές του, Κάτια και Έλμα Αβέιρο.

"Δεν κάνουν αστεία με αυτόν. Υπερήφανη ως αδερφή", σχολίασε με νόημα η Κάτια Αβέιρο στην προσωπική σελίδα της στο Instagram, με τα λόγια αυτά να συνοδεύουν φωτογραφία του χαμογελαστού CR7, ενώ η Έλμα ήταν ακόμα πιο δηκτική:

"Ο Θεός δεν κάνει λάθος. Είναι καλά, και τώρα;", ήταν το πρώτο της σχόλιο, για να ακολουθήσει ένα instastory με πανηγυρική φιγούρα του 34χρονου σούπερ σταρ της Γιουβέντους που να δείχνει τρία δάχτυλα και το εξής σχόλιο: "Πόσα ήταν σήμερα;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σάντος: "Δεν υπάρχει κάτι που να μου κάνει έκπληξη με Ρονάλντο"
Εισβολέας με φανέλα της Γιουβέντους μπήκε στο γήπεδο για selfie με Ροναλντο
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ