ΣΤΗΛΕΣ

Οι 600 φανέλες του Νέρι Καστίγιο!

Οι 600 φανέλες του Νέρι Καστίγιο!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Άρη, Νέρι Καστίγιο, ανέβασε στο Instagram την πολύ μεγάλη του συλλογή από φανέλες που συνέλεξε όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Στα 34 του χρόνια πλέον, ο Νέρι Καστίγιο, ζει μία ήρεμη ζωή κάνοντας το χόμπι του επάγγελμα. Είναι ψαράς και έχει επεκταθεί επιχειρηματικά σε αυτόν τον χώρο, καθώς έχει ένα μαγαζί που πουλάει εξοπλισμό για ψάρεμα στην Αργυρούπολη.

Ωστόσο, πότε δεν ξεχνάει την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο. Εκεί όπου αγωνίστηκε παραπάνω από 15 χρόνια, μαζεύοντας πολλές εμπειρίες, τρόπαια και... φανέλες. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στο Instagram του, έχει πάνω από 600 στην συλλογή του.

Φυσικά, δεν είναι όλες από τις ομάδες που αγωνίστηκε, αλλά και από ομάδες που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια. Παρακάτω μπορούμε να διακρίνουμε μερικές όπως του Ολυμπιακού, του Άρη, της Ράγιο Βαγιεκάνο, της Σαχτάρ και της Ντνίπρο.

Φυσικά όταν ακούει κάποιος το όνομα του Μεξικανού το μυαλό του πάει κατευθείαν στο 7ετες πέρασμα του από τον Ολυμπιακό. Όπως θα δείτε παρακάτω, ο Καστίγιο τιμά το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία του post.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ