VIRAL

Ο Ζλάταν έριξε κάτω εισβολέα οπαδό με το βλέμμα του

Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring on a penalty kick during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers, Sunday, March 31, 2019, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring on a penalty kick during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers, Sunday, March 31, 2019, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα των Γκάλαξι με τους Κολοράντο με πρωταγωνιστή τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος μπόρεσε να βγάλει νοκ άουτ δυο εισβολείς οπαδούς απλά με το βλέμμα του.

Όλα τα είχαμε δει από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τα προηγούμενα χρόνια εντός και εκτός γηπέδων. Όχι όμως να μπορεί να εξουδετερώνει εισβολής οπαδούς απλά κοιτώντας τους.

Και όμως ο Σουηδός ο οποίος φημίζεται και για την αγάπη του στις πολεμικές τέχνες το έκανε και αυτό την Τετάρτη και μετά το τέλος του αγώνα των Γκάλαξι με τους Κολοράντο εκτός έδρας.

Η ομάδα του Ζλάταν μόλις είχε χάσει με 2-1 και ο Σουηδός πήγαινε να δώσει το χέρι στους αντιπάλους του. Εκείνη την ώρα δυο εισβολείς οπαδοί πήγαν προς το μέρος του.

Μόνο που δεν πρόλαβαν να φτάσουν δίπλα του. Ο Ζλάταν άπλωσε απλά το χέρι του και κοίταξε τον έναν και χωρίς καν να τον ακουμπήσει αυτός γλίστρησε και έπεσε κάτω. Ενώ ο δεύτερος οπαδός όταν έφτασε κοντά του για κάποιο λόγο απομακρύνθηκε μόνος του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The slip is good, but the fact that Zlatan doesn't bat an eyelid is better @christie_welsh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις


TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ