VIRAL

Ο Ζιντσένσκο έκανε πρόταση γάμου με 1.000 λουλούδια στο χορτάρι του "Ολιμπίσκι"

Ο Ζιντσένσκο έκανε πρόταση γάμου με 1.000 λουλούδια στο χορτάρι του "Ολιμπίσκι"

Ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της Ουκρανίας στα τελικα του Euro και κατόπιν το γιόρτασε με απίστευτη πρόταση γάμου στο χορτάρι του "Ολιμπίσκι" (PHOTOS).

O έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται αναφέρει μία παλιά λαϊκή ρήση και το πρώτο έρχεται ο Ολεκσάντρ Ζιντσένσκο να το επιβεβαιώσει 100%.

Πριν από λίγο καιρό, θύμισε Ίκερ Κασίγιας του 2010, όταν φίλησε on air την Ουκρανίδα ρεπόρτερ Βλάντα Σκέγκλοβα μετά την αναμέτρηση της Σερβίας με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ το σόου του αριστερού μπακ της Μάντσεστερ Σίτι είχε και συνέχεια.

Αρχικά πανηγύρισε έξαλλα το βράδυ της Δευτέρας δίπλα στην αγαπημένη του την ώρα που εκείνη έκανε ρεπορτάζ, θέλοντας να γιορτάσει το 2-1 επί της Πορτογαλίας που χάρισε στην Ουκρανία την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ την Τετάρτη έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ αγάπης.

Προσέφερε 1.000 κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα στη σύντροφό του, κάνοντάς της πρόταση γάμου στον αγωνιστικό χώρο του Ολιμπίσκι, με την πανέμορφη Βλάντα Σκέγκλοβα να αποδέχεται την πρόταση με ένα φιλί και τον 22χρονο αμυντικό να γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για "το σημαντικότερο ναι της ζωής μου".

Φυσικά, τόσο ο Ζιντσένκο όσο και το έτερόν του ήμισυ έδειξαν την αγάπη τους στη χώρας τους, καθώς κατά τη διάρκεια της πρότασης γάμου φορούσαν και οι δύο φανέλες της εθνικής Ουκρανίας.

Ο Ζιντσένσκο έκανε πρόταση γάμου με 1.000 λουλούδια στο χορτάρι του "Ολιμπίσκι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ