ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ζέκα χορεύει ζεμπέκικο στα αποδυτήρια της Κοπεγχάγης

Kobenhavn's Zeca, right, struggles for a ball with Lokomotiv's Aleksandr Kolomeytsev during the Europa League Group F soccer match between Lokomotiv Moscow and Kobenhavn, in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Kobenhavn's Zeca, right, struggles for a ball with Lokomotiv's Aleksandr Kolomeytsev during the Europa League Group F soccer match between Lokomotiv Moscow and Kobenhavn, in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Ο Ζέκα έχει γνωρίσει για τα καλά την ελληνική κουλτούρα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν έχει πρόβλημα να χορέψει ένα ελληνικό ζεμπέκικο στα αποδυτήρια της Κοπεγχάγης. (VIDEO)

Ο Ζέκα όχι μόνο έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα, αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδος και ξέρει να μιλάει ελληνικά αλλά έχει μπει για τα καλά και στην ελληνική και στην ελληνική κουλτούρα και τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν διστάζει να χορέψει ένα από τα πιο βαριά ελληνικά ζεμπέκικα στα αποδυτήρια της Κοπεγχάγης με τον Πιέρο Σωτηρίου να αποθανατίζει τη στιγμή και να τη μοιράζεται μετά στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο Ζέκα χόρεψε τον "Αετό" του Νότη Σφακιανάκη ενώ υπήρχαν και συμπαίκτες του που του χτυπούσαν παλαμάκια.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ