ΣΤΗΛΕΣ

Ο Βλάσιτς σκόραρε κατά της Ρεάλ, αλλά η αδερφή του ήταν που πήρε τη δόξα

Croatia's Blanka Vlasic reacts after a jump in the women's high jump final at the World Athletics Championships at the Bird's Nest stadium in Beijing, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Kin Cheung)
Croatia's Blanka Vlasic reacts after a jump in the women's high jump final at the World Athletics Championships at the Bird's Nest stadium in Beijing, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Ο 20χρονος Νίκολα Βλάσιτς ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η αδερφή του, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στην Κροατία του "έκλεψε" λίγη από τη δόξα με τα post της.

Η 34χρονη, Μπλάνκα Βλάσιτς καμαρώνει για τον νεαρό αδερφό της που χθες έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, σκοράροντας το νικητήριο γκολ της ΤΣΣΚΑ εις βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για την Μπλάνκα η οποία "ανέβασε" αρκετά αποθεωτικά post για τον αδερφό της τα οποία έγιναν θέμα στην Κροατία κι όχι μόνο.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Βλάσιτς είναι μία από τις καλύτερες αθλήτριες στην πατρίδα της και παγκοσμίως με διακρίσεις στο άλμα εις ύψος. Ολυμπιακά, παγκόσμια και ευρωπαϊκά μετάλλια βρίσκονται στην τεράστια συλλογή της.

Σε μία από τις αναρτήσεις της η Βλάσιτς έγραψε: " Μόλις δύο ημέρες πριν από τα γενέθλιά του. Τι δώρο ήταν αυτό! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ