VIRAL

Ο Τσιτσιπάς τράκαρε το αμάξι του γκολφ λόγω... vlog

Greece's Stefanos Tsitsipas makes a forehand return to Spain's Rafael Nadal during their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Τσιτσιπάς, περίεργη, AP Photo/Kin Cheung AP PHOTO/KIN CHEUNG

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Μαϊάμι Όπεν βρέθηκε σε ένα πανέμορφο νησί της Καραϊβικής, όμως εκεί προξένησε ατύχημα με αμάξι του γκολφ. (VIDEO)

Όταν οδηγείς, ακόμα και αν αυτό είναι αμάξι γκολφ, σε έρημους δρόμους σε ένα από τα νησιά της Καραϊβικής πρέπει να έχεις το νου σου μόνο στο δρόμο και να μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο. Γιατί υπάρχει κίνδυνος να τρακάρεις και να προξενήσεις ζημιά.

Αυτό το κατάλαβε καλά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς στο νέο "vlog" που ανέβασε στο κανάλι του στο youtube από τις διακοπές του στο νησί Nevis έγραψε " μην τραβάτε vlog όταν οδηγείτε".

Ο Έλληνας τενίστας θέλησε, όπως το συνηθίζει, να μοιραστεί κάποιες στιγμές από τις διακοπές του με τους ακόλουθους του στο κανάλι του στο youtube μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Ο Τσιτσιπάς βγήκε για μια βόλτα με το αμάξι του γκολφ έχοντας την κάμερα ανά χείρας και σε κάποια στιγμή έπεσε πάνω σε έναν μικρό τοίχο με αποτέλεσμα να βγάλει... off το αμάξι του γκολφ. Ο ίδιος βέβαια δεν έπαθε το παραμικρό αφού η ταχύτητα με την οποία πήγαινε ήταν αρκετά μικρή. Αναγκάστηκε απλά να κάνει όλη την υπόλοιπη διαδρομή που ήθελε με τα πόδια. Ο 20χρονος τενίστας όμως δεν σταμάτησε λεπτό να τραβάει βίντεο και μοιράστηκε όλες τις στιγμές με τους φίλους του στο youtube.

Δείτε τη χαρακτηριστική σκηνή στο 6:45'' του βίντεο που ακολουθεί:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ