ΣΤΗΛΕΣ

Ο Τσακαλώτος φέρνει το ΝΒΑ και το βόλεϊ στην ελληνική Βουλή!

Ο Τσακαλώτος φέρνει το ΝΒΑ και το βόλεϊ στην ελληνική Βουλή!
AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χρησιμοποίησε ως παραδείγματα τους... Σάκη Μουστακίδη, Τζον Στόκτον και Σκοτ Σκάιλς στην διαμάχη που είχε με τον Χρήστο Σταϊκούρα για τα οικονομικά της Ελλάδας (VIDEO)!

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Σάκης Μουστακίδης, ο παλιός διεθνής πασαδόρος του ελληνικού βόλεϊ, με τον Τζον Στόκτον και τον Σκοτ Σκάιλς; Η απάντηση είναι ο... Ευκλείδης Τσακαλώτος! Κι όμως, ο υπουργός οικονομικών κατόρθωσε να συνδέσει τους τρεις παλαίμαχους αθλητές στην πρόσφατη διαμάχη που είχε στην Βουλή με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Σταϊκούρα, σε κουβέντα για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας!

" Ο Στόκτον έχει 15.806 ασίστ σε όλη την καριέρα του, που δυστυχώς έχει τελειώσει. Βέβαια, ο Χρήστος Σταϊκούρας δεν έχει τελειώσει την καριέρα του, οπότε δεν ξέρουμε πόσες ακόμα ασίστ θα μας δώσει", είπε ο υπουργός Οικονομικών, για να απαντήσει ο Χρήστος Σταϊκούρας: " Αποκλείεται να σας έδωσα ασίστ γιατί είμαι πολιτικός αντίπαλος, ούτε εσείς να μου δώσατε ασίστ. Όμως, χάσατε την μπάλα και αμύνεστε, και είστε πολύ ανοιχτός στην άμυνα"!

Στην συνέχεια, δε, σε ανάλογο (αθλητικό) ύφος μπήκε στην κουβέντα και ο Μάκης Μπαλαούρας, πρόεδρος της Επιτροπής, που έβαλε στην κουβέντα και στην ποδοσφαιρική Σπαρτάκ Μόσχας!

Δείτε το σχετικό video του εξαιρετικού ρεπορτάζ του Ant1:


Photo credits: AP Photo/Rich Pedroncelli
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ